Hoe werkt Onlinewijnwinkels.nl

We helpen je allereerst bij het vinden van de juiste producten. Daarnaast helpen we je met het vergelijken van prijzen, verzendkosten en de service die onze partner shops aan jou verlenen. Op onze website kun je ook zoeken of navigeren in onze categorieën. Door het grote en diverse aanbod van producten, hoeft u niet meer van site naar site te browsen.
Broodbakmachineshop.nl is volledig onafhankelijk van de webshops die gepubliceerd zijn op onze website. Het is onmogelijk voor deze webshops om tegen betaling hoger in de rangorde te komen op onze website! U ziet dus altijd producten die het beste overeenkomen met wat je zoekt, en bij welke u de best overwogen keuze kunt maken.

Is Onlinewijnwinkels.nl een webwinkel?

Nee, wij zijn geen webwinkel. We helpen je heel graag om de beste deals online te vinden. Daarna verwijzen we je door naar de webwinkel die het product aan jou verkoopt. Bij ieder product vermelden we duidelijk door welke webwinkel het wordt aangeboden.

Kan ik jullie om advies vragen over een product?

We helpen je altijd graag, maar we zijn geen productexperts. Voor inhoudelijke en technische vragen raden we je daarom aan om contact op te nemen met de winkel waar je het product hebt gekocht of wilt kopen, of met de fabrikant van het product.

Met wie moet ik contact opnemen voor de de status van mijn bestelling?

Voor de status van je bestelling zullen we je moeten doorverwijzen naar de desbetreffende webwinkel waar je het product hebt besteld. Helaas krijgen wij geen toegang tot deze informatie.

Het product dat ik wil bestellen is volgens de webwinkel uitverkocht / (niet leverbaar)?

Wij updaten het productaanbod elke 24 uur om de informatie zo actueel mogelijk te houden. Helaas kan het product dat je via Onlinewijnwinkels.nl hebt gevonden toch al uitverkocht zijn, maar vanwege het grote aantal bezoekers kunnen producten toch snel uitverkocht raken.

Hoe vind ik een product op Onlinewijnwinkels.nl?

Je kunt producten vinden door de zoekbalk bovenaan onze website te gebruiken, of door gebruik te maken van de voorgefilterde categorieën in het navigatiemenu onder de zoekbalk.

Hoe bestel ik een product via Onlinewijnwinkels.nl?

Als je het product hebt gevonden dat je graag wilt bestellen, klik dan door naar de website van de webwinkel en bestel het product daar.

Heb ik dezelfde garantie als ik het product online bestel?

Ja, het maakt niet uit of je het product online of bij de fysieke winkel besteld. De meeste producten hebben een minimale garantietermijn van 2 jaar. Meer informatie over de garantie van producten vind je op de website www.consuwijzer.nl